На летището на граф Игнатиево се зареждат самолети със химикал и после пръскат градовете

Свидетел: На летището на граф Игнатиево се зареждат  самолети със химикал, (коктейл от зарин, , барий, стронций, алуминий, торий)  и после пръскат градовете. Всеки ден е така, после излитат и се пръска наред , така разболяват хората с химическа пневмония, за да може да расте "ковид" статистиката.. Аз съм виждал това, защото работя там, но всеки го е страх да говори за това!

Химикалите идват от Германия и Турция с товарни влакови композиции  Това е истината и никой не я казва. ПРИПОМНЕТЕ СИ КАКВО СТАНА В ХИТРИНО!


Току що прочетох че Швеция е задържала 3 самолета и 20 души , които са пръскали с някаква течност,която причинява всички симптоми на корона вирус.Самолетите са били на СЗО А и президентът ни е направил проучвания и е установил ,че и в България се пръска с някакав химикал и Борисов е знаел.


Извънредно: Пилот от ВВС: Напускаме Военно въздушните сили. Карат ни да пръскаме народа със химикали. Тези хора искат да погубят нацията. Ние сме се клели да пазим родината не да я убиваме.

Няма коронавирус, има пандемия от химикали.


Вижте цялата картина. Не проявявайте каледоскопичен идиотизъм. Даваме ви мозайката, която е подредена в пълна картина. Пъзелът е подреден, вие просто трябва да осмислите това което ще видите в този филм от две части. Не напразно започваме от втората част и после следва първата част. Не напразно правим отделна постоянна страница, която ще седи като постоянна публикация.

HAARP: Климатическое оружие. Часть 2 Фильм Галины Царевой



Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!