Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!




В разговор между доктор Стойчо Кацаров (председател на а Центъра за защита правата в здравеопазването) и доктор Стоян Алексиев (председател на Българската асоциация по патология), става ясно,че няма нито един починал пациент в световен план и в България от т.н. "корона вирус". Патоанатомите изследвания на т.н. починали от корона вирус , установяват, че са починали от други болести, но не и от "смъртоносния корона вирус". От разговора става ясно, че СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ задължава лекарите да пишат всеки починал без значение от каква друга болест, че е починал от "корона вирус".  От разговора се разбира, че дори лица които са претърпели ПТП (Пътно транспортни произшествия) ги пишат ,че са починали от "корона вирус". Двамата лекари разкриват заговора на СЗО да наложи задължителното ваксиниране (ние знаем ,че тези ваксини са с чип и са на Бил Гейтс). Двамата лекари, достатъчно добре обясняват,че няма пандемия, и че целта за разпространението на тази лъжа, че имало "корона вирус", цели нещо друго, а ние знаем,че това е планът за налагане на нов световен ред със слагане на всеки ваксина с чип (номера на звяра).  НЯМЯ ПОЧИНАЛИ ОТ КОРОНА ВИРУС, ТОВА СА КАЗАЛИ ЛЕКАРИТЕ ПАТОАНАТОМИ (тези които се занимават с аутопсии) ОТ ИТАЛИЯ , ИСПАНИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ, ГЕРМАНИЯ и ФРАНЦИЯ. Подхранването на лъжата на СЗО от правителствата, говори за престъпно поведение срещу населението на държавите и съучастие с престъпление за налагане на диктатура и фашизъм от най - краен тип.
ето го и самия разговор между двамата лекари, чуйте го и се убедете сами!


А СЕГА за пореден път пускам трейлъра на филма чийто режисьор и семейството му са убити, от агенти на ЦРУ по заповед на Барак Обама .



 А ето така постъпват истинските мъже-полицаи на честта. Това са полицаи, а не марионетки на престъпната хазарска клика КАБАЛА

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!
ВИЖТЕ КОЛЕГИТЕ ВИ КАКВО ПРАВЯТ!!!
До всички мои приятели и техни познати, които работят в МВР. Моля ви, МНОГО ДОБРЕ да помислите, че това, което е срещу народа Е И СРЕЩУ ВАС, ВАШИТЕ ДЕЦА, РОДИТЕЛИ, РОДНИНИ и тн.
...Ваксините, Микровълновата радиация, Бедността, Глада, ОБИРА като цяло ЩЕ ВИ УДАРИ И ВАС!
ХАЙДЕ ТОЗИ ПЪТ ДА МИСЛИМ АДЕКВАТНО И ДА ДЕЙСТВАМЕ ТАКА!!! НЕ ЗАСТАВАЙТЕ СРЕЩУ СЕБЕПОДОБНИТЕ, защото ЧОВЕКЪТ ДО ЧОВЕКА опира.
...утре системата ще ви УБИЕ и вас и децата ви, защото няма да й пука за вас, но хората ще са около вас.
МЪДРОСТ, ЛЮБОВ и ИСТИНА!



а това е предупреждението за закона с който въвеждат задължителните ваксини с чип на Бил Гейтс.



А това е самия сатанински закон  

между другото текстовете които промениха в нашия здравен закон са същите. обърнете внимание на думата  МОБИЛНИ ЕКИПИ- става дума за уж лекари с полицаи и части на жандармерията, които ще извеждат от домовете хората принудително  ако не са ваксинирани с чип, и ще ги убиват така както са убити интелектуалци като ГЕО МИЛЕВ  по време на фашисткия режим !








Коментари

Популярни публикации от този блог

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!