10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!

РЕВОЛЮЦИЯТА ЗАПОЧНА! ПРИСЪЕДИНИ СЕ! ЗАЩИТИ СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА СИ! НА ОРЪЖИЕ!


10 000 човека днес 14.05.2020 г. излязохме на протест, за да поискаме оставката на правителството и да предотвратим сатанинският план на ГЕРБ и престъпника хазарин Бойко Методиев Борисов да ни ваксинират с чип ваксината на престъпника хазарин Бил Гейтс която има за цел да ни убие. 10 000 човека днес открито заявихме,че искаме оставката на правителството и незабавното премахване на микровълновите 3, 4 , и 5 G антени и криминализираното им, които с радиацията си докараха хиляди болести, а в Италия, САЩ и Китай, дори погубиха хиляди души. 10 000 човека излегнахме днес за да кажем открито, че никой няма право да нарушава конституционните ни права и да експериментира с нас. 10 000 човека казахме денс ,че сме против  педофилската, джентърска  стратегия за детето и закона за детето  на адренохромката - джентърка  Деница  Сачева и ,че няма да позволим да ни се отнемат децата от социалните фашистки - сатанински  частни и държавни структури!

10 000 души днес поискаме незабавна оставка, съд и затвор за хазарската клика ГЕРБ и главатаря й Борисов!

Утре протеста продължава от 5 часа!

ЕЛАТЕ ЗА ДА СПАСИМ БЛИЗКИТЕ СИ И ДЕЦАТА СИ ОТ БАНДАТА ГЕРБ и фашизма, който налагат със промените в закона за здравеопазването ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ. С ХРИСТОС ЩЕ ПОБЕДИМ !

това са видеата от протеста.











полицаите бият





-
 


Присъедини се към протеста за да предотвратиш планът им за НОВ СВЕТОВЕН ФАШИСТКИ РЕД  С ЕЛЕКТРОНЕН КОНЦЛАГЕР, избиване на деца по изключително жесток начин за да получат АДРЕНАЛИЗИРАНО ЖЕЛЯЗО В КРЪВТА (АДРЕНОХРОМ), КОЯТО Я ПИЯТ ЗА ДА УДЪЛЖАВАТ ПАРАЗИТНИЯ СИ ЖИВОТ , ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ СМЪРТОНОСНИ ВАКСИНИ С ЧИП И 5 G СМЪРТОНОСНИ МИКРОВЪЛНОВИ АНТЕНИ  - РАЗПРЪСКВАЩИ СМЪРТОНОСНА РАДИАЦИЯ ! 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ПРОТЕСТА ЗА ДА ЗАЩИТИШ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ! С БОГА НАПРЕД, С ХРИСТОС ЩЕ ПОБЕДИМ! АМИН!

Защото  фашисткият закон за принудителна ваксинация с чипа на Бил Гейтс в САЩ вече го има от 01.05.2020 г. , а у нас е същия! Обърнете внимание на думата  МОБИЛНИ ЕКИПИ- става дума за уж лекари с полицаи и части на жандармерията, които ще извеждат от домовете хората принудително  ако не са ваксинирани с чип, и ще ги убиват така както са убити интелектуалци като ГЕО МИЛЕВ  по време на фашисткия режим!


На кратко ще могат да ви извеждат от дома ви принудително ако имат информация, че сте носител на несъществуващия ковид и ще могат да ви ликвидират, после ще пише,че сте починал от корона вирус! 

вкарваме това видео за да разберете как да се борим с глобалистите (сатанистите). Много важно е да разберете как ви държат в скрито робство и по какъв начин смятат да се отърват от вас, защото за тях вие сте излишен товар!



Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта