Арестуваха Сорос, ФБР го разпитва

 

В САЩ арестуваха Сорос, ФБР го разпитва

Американските власти арестуваха известния милиардер Джордж Сорос, спечелил репутацията на основен организатор на цветните превратии. В момента предприемачът е в затвора и е  разпитван от ФБР.

Фейк? В САЩ арестуваха Сорос, ФБР го разпитва

Американският станист  е заподозрян в редица тежки престъпления, извършени преди президентските избори в САЩ. Той е обвинен в мошеничество, кражба на лични данни и повреда на компютри, съобщава канадското издание на Conservative Beaver.

То твърди, че съдията е забранил публикации за ареста на Сорос, но тази забрана не се отнася за канадските медии.

Както съобщава порталът «Новоросия», в момента американският сатанист от унгарски произход Джордж Сорос  е под надзора на федералните власти във Филаделфия. 

Сорос си спечелил репутацията на главен глобалист, диригент на нео либералните сатаниски джентърски  идеи и организатор на цветни преврати, които той организира чрез своите «Фондации на Сорос», контролиращи медии и неправителствени организации. а те са Отворено общество, Америка за България, галап Интернешанал и т.н.

Механизмът на държавния преврат се свежда до разклащане на ситуацията в определена държава чрез финансиране на псевдоопозиция и отпускане на безвъзмездни средства за  уж обществени организации, които уж критикуват властите, но всъшност са техни подчинени, които имат за цел да запазят стуквото и да попречат на истинската народна опозиция.

Сорос положи много усилия за сатаниските преврати  в Източна Европа, той застана зад кадифените сатаниски  преврати от 1989 г., зад Грузинският сатаниски преврат  на розите от 2003 г. и направи сатаниския преврат в Украйна след Майдана.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!