Лекар от Латвия разкрива истината, как се извършват убийствата в болниците, за да расте статистиката на ковид - фашизма (сатанизма)



Лекар от Латвия разкрива  истината, как се извършват убийствата в болниците, за да расте статистиката на ковид - фашизма (сатанизма). Това казват и много други лекари, от Италия, Испания, Германия, САЩ. Заради тяхната доблест, тези лекари, които не са пожелали да станат ковид фашисти от фашистките - сатаниски медии, непрекъснато отправят нападки към тях. Марина е смела жена и истински лекар и такива хора като нея стават все повече . Хората вече взапочнаха да се пробуждат и да виждат истината https://t.me/vladfreedomevolve/277


COVID-1984 в Латвия. Марина, фелдшер от Латвия, беше арестувана днес. Майката на Марина дори не е имала право да се сбогува с нея. Безчовечността и лудостта са новото кредо на латвийските власти, които са решили да превърнат страната си в полигон за непринудени експерименти тип доктор Менгеле.


Марина каза, че в болницата, в която работи, са започнали да използват ново лекарство, след което хората с пневмония започват да се влошават и са свързани с механична вентилация. След това мнозина умират. Чували сме подобни истории от лекари от Италия и други страни. Когато хората стигнат до болницата, те просто започват да се задушават там, след като приемат това ново лекарство, което според Марина и други лекари не е използвано преди. Има съобщения, че заплатите на лекарите, работещи в кабинети, са повишени със 100% (12 евро на час или повече). Да мълчиш и да си затваряш очите? Журналисти, ще си вършите ли работата? Или ще вземете думата си за всичко, което властите ви кажат?


Моля всички да изпратят своята подкрепа и да се молят на Господ Иисус Христос за освобождаването на  Марина и прекратяването на тормоза над нейното семейство от страна на ковид фашистката сатанинска управа и полиция.


Планът им е първоначално ваксината да не е задължителна. Но те ще се опитат да създадат всички условия, така че хората да не могат да откажат ваксинацията. Не говоря само за ограничаване на движението по света (това се случва в момента и без ваксина), но и за ограничаване на посещенията на обществени места и най-болезненото за повечето загуба на работа. Когато говорих за това преди почти година, хората трудно повярваха. Тогава Бил Гейтс каза, че без ваксината няма да се върнем към 'нормалния живот" и хората започнаха да си отварят очите. Е, време е да отворите очите си напълно и да видите какво искат да направят. В крайна сметка, ако нарушат волята на хората и ги накарат да се примирят с някакво решение отгоре, тогава ваксинацията ще бъде задължителна. И най-лошото от всичко е, че те искат да накарат ваксинираните да мразят тези, които отказват ваксината. Маските са само първият етап в разделянето на хората в тази операция. И в никакъв случай не трябва да се поддаваме на техните манипулации и да не играем тяхната игра: нашият е непознат. Всички сме свободни хора. И никой няма право да ни принуждава да направим нещо против нашата воля.


16. И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,
17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.
18. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин шейсет и шест.

Полностью видео доступно в Facebook https://www.facebook.com/100002223145218/posts/3521520324598704/



ПОМНЕТЕ НАЙ -ТЪМНО Е ПРЕДИ ДА СЕ РАЗВИДЕЛИ, НО ДЕНЯТ СЛЕД ТАЗИ НОЩ ОТ 42 000 години вече идва. ИДВА ВИДОВ ДЕН! Ние сме свободни хора със свободна воля и няма да позволим на шайка психопати да отнемат Божествената частица- ДУШАТА!. НА ОРЪЖИЕ!

14. И видях: ето, светъл облак, и на облака седеше Някой, подобен на Сина Човечески; на главата Си Той имаше златен венец, а в ръката - остър сърп.
15. И друг Ангел излезе от храма и извика с висок глас на Оногова, Който седеше на облака: прати сърпа Си и пожъни, защото дойде Ти часът за жетва: жетвата на земята е узряла.
16. И Седналият на облака хвърли сърпа Си на земята, и земята биде пожъната.
17. И друг Ангел, също така с остър сърп, излезе от храма, който се намираше на небето.
18. И друг Ангел, който имаше власт над огъня, излезе от жертвеника и със силен вик извика към оногова, който имаше острия сърп, казвайки: прати острия си сърп и обери гроздовете на земното лозе, защото гроздето му узря.
19. И Ангелът хвърли сърпа си на земята, обра земното лозе и хвърли гроздето в големия лин на Божия гняв.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!