Тръмп активира Закона от 2018 г. и изпрати неоспорим сигнал за фалшификация и намеса в изборите в САЩ до министъра на отбраната Крис Милър

 Актуализация на ситуацията - Тръмп цитира клаузата за чужда намеса в неговия указ от 2018 г., разрешаващ военен отговор на кибервойната.

Задайте си този въпрос: каква беше целта на вчерашната реч в Белия дом относно измамите с изборите и фалшифицирането на гласовете?

Ако смятате, че всичко е свързано с комуникацията на Тръмп с хората, помислете отново. Всъщност ставаше дума за това как Тръмп говори с Крис Милър и Министерството на отбраната за чуждата намеса в изборите в САЩ, като същевременно изложи ключовите обосновки за националната сигурност, необходими за използване на това, което аз наричам „вариант за национална сигурност” за защита на САЩ от опит за преврат в кибервойната.

Стенограма от речта на президента Тръмп на 2 декември.

Вижте какво казва Тръмп. Само 5% наистина имат значение:

Първо, той заявява, че е положил клетва да защитава конституцията на Съединените щати от настоящата военна "обсада":

Като президент нямам по-голяма отговорност от това да защитавам законите и конституцията на САЩ. Ето защо съм решен да защитя нашата избирателна система, която в момента е подложена на координирани атаки и обсада.

След това той обяснява, че гласуването е измамно "фалшифицирано" (което е престъпление) и че сега е моментът да се обърнат резултатите от изборите и да се поправят:

Милиони гласове са дадени незаконно само в колебаещите се щати и ако е така, резултатите от отделните колебаещи се щати трябва да бъдат обърнати и то незабавно.

След това той обяснява, че Китай е бил част от целия този план от самото начало, разработвайки и пускайки коронавируса, който демократите използват, за да оправдаят масовото изпращане на бюлетини, използвани за кражбата на изборните резултати. В това изявление специално се споменават елементите на националната сигурност в нашите протоколи за отбрана:

Демократите фалшифицираха тези избори от самото начало. Те използваха пандемията като оправдание за изпращане на десетки милиони бюлетини, което доведе до голяма част от измамите ... и никой не е по-щастлив от Китай.

След това Тръмп призовава за "пълна съдебно-медицинска експертиза", която очевидно може да бъде извършена само под военно ръководство, тъй като местните сътрудници на избирателните комисии са корумпирани мошеници.Той сам го обяснява:

Драстичното подкопаване на легитимността на нашите избори беше приоритет номер едно на демократите. По проста причина: те искаха да откраднат президентските избори през 2020 г. Всички усилия на Демократическата партия за разширяване на гласуването по пощата поставиха основите на систематичните и широко разпространени измами, които се случиха на тези избори.

След това, около 30 минути след речта си, той се позовава на юридически формулировки , като ясно се позовава на постановлението си от 12 септември 2018 г., което очертава средствата за чужда намеса в изборите в САЩ. Ето какво каза Тръмп:

Внимателно запомнете фразата „... опит за насърчаване, подкрепа, изнудване или извършване на измама“.

По този начин Тръмп просто активира Закона от 2018 г. и изпрати неоспорим сигнал до министъра на отбраната Крис Милър (както и много други групи), че демократите, коварните медии и големите технически гиганти, участващи в това, са замесени в прикриването, защитата или подкрепата за „чужда намеса“ на изборите в САЩ.


цялата статия :

Помислете какво каза Тръмп във вчерашната си реч. Можете да гледате пълната реч тук, но ако не знаете какво да слушате, ще пропуснете целия важен език. Около 95% от тази реч е пълнител. Само 5% наистина имат значение, както подробно описвам по-долу:

Първо, той излага, че е положил клетва да защитава конституцията на САЩ срещу военната "обсада", която е в ход:

Като президент нямам по-голямо задължение от това да защитавам законите и конституцията на САЩ. Ето защо съм решен да защитя нашата избирателна система, която сега е под координирано нападение и обсада.

След това той обяснява, че вотът е криминално подправен с „измама“ (което е престъпление) и че сега е време да се отменят изборните резултати и да се коригират:

Милиони гласове бяха подадени незаконно само в суинг щатите и ако случаят е такъв, резултатите от отделните суинг щати трябва да бъдат отменени и незабавно отменени.

След това той обяснява, че Китай е бил част от целия този план от самото начало, чрез тяхното проектиране и лансиране на коронавируса, което демократите използваха, за да оправдаят масовите бюлетини по пощата, използвани за кражба на изборите. Това изявление специално се позовава на елементи на националната сигурност на нашите отбранителни протоколи:

Демократите са фалшифицирали изборите от самото начало. Те използваха пандемията като оправдание за изпращане на десетки милиони бюлетини, което доведе до голяма част от измамата ... и няма по-щастлив от Китай.

След това Тръмп призовава за „пълен съдебен одит“, който очевидно може да се проведе само под военна власт, тъй като служителите на местните избори са корумпирани, измамни престъпници. Той сам обяснява това:

Драматичното разрушаване на целостта на нашите избори беше приоритет номер едно на демократите. По проста причина: Те искаха да откраднат президентските избори през 2020 г. Всички усилия на демократите за разширяване на гласуването по пощата поставиха основите на системната и всеобхватна измама, която се случи на тези избори.

След това, около 30 минути след речта, той се позовава на юридически език, който ясно се позовава на изпълнителната заповед на Тръмп от 12 септември 2018 г., която описва средствата за чужда намеса в изборите в САЩ. Ето какво казва Тръмп:

Единствената възможна причина, поради която бихте блокирали здравия разум, за да проверите законната правомощие за гласуване, е, че се опитвате да насърчите, активирате, поискате или извършите измами . За американците е важно да разберат, че тези деструктивни промени в нашите изборни закони НЕ са били необходим отговор на пандемията. Пандемията просто даде извинение на демократите да направят това, което се опитват да направят в продължение на много години.

Обърнете внимание внимателно на фразата, „... опитвайки се да насърчи, да даде възможност, да поиска или да извърши измама.“

Къде сме чували нещо много подобно преди? В EO от 2018 г., в който се описва кой ще бъде подложен на изземване на всичките им активи от правителството на Съединените щати - и имайте предвид, че това се отнася за корпорации, физически лица, партньорства и дори за организации с нестопанска цел: (подчертаването е добавено)

Раздел 2. а (ii) да е подпомагал материално, спонсорирал или предоставял финансова, материална или технологична подкрепа за или стоки или услуги за или в подкрепа на която и да е дейност, описана в подраздел (а) (i)

Раздел 2. а (i) да участват пряко или косвено, спонсорират, укриват или по друг начин са участвали в чужда намеса в избори в САЩ;

По този начин Тръмп току-що се позова на ЕО за 2018 г. и изпрати неоспорим сигнал до Крис Милър в Министерството на отбраната (както и много други групи), че демократите, предателските медии и съучастниците в гигантските гиганти са участвали в прикриването, защитата или подкрепата на „ чужда намеса “в изборите в САЩ.

Измяна, полети за предаване и военни трибунали

Какво е лекарството за подобни действия на измяна срещу Съединените щати?

Съгласно съществуващото американско законодателство е престъпление да се опитваш да фалшифицираш гласове. Според военното законодателство по време на война това е предателство. И съгласно EO за 2018 г., всеки от субектите, участващи в това поведение, ще има иззети всички свои активи от Министерството на финансите на САЩ .

Преведено на обикновен език, това означава, че Twitter, Facebook, CNN, Washington Post, Google, MSNBC и т.н., вече могат да бъдат изцяло иззети, затворени или поети от администрацията на Тръмп, тъй като всички те са ангажирани в дефинирани поведения, очертани в ЕО за 2018 г., което Тръмп току-що цитира.

Помислете, че докато изброявам всички доказателства, които сега притежават адвокатите на Тръмп и членовете на екипа на DoD „бяла шапка“, голяма част от които със сигурност ще бъдат представени на SCOTUS, най-вероятно от Сидни Пауъл, след като един от нейните дела достигне това ниво на съдебната система :

  • Директорът на ЦРУ Джина Хаспел призна, че има намеса в изборите в пълно признание, което вече е придобито. (Това е описано в подкаста за актуализиране на ситуацията от 3 декември по-горе.)
  • Управителите на Dominion признават, че са инженерирали задкулисни системи, което също е придобито.
  • Анализът на пакетите е резултат от „бели шапки“, които са прихванали целия трафик на фалшифициране на гласове в реално време, което включва конкретните инструкции от сървърите на ЦРУ за добавяне на стотици хиляди гласове в реално време към машини за таблиране на Dominion в суинг състояния. Това вече е публично потвърдено от полковник Фил Уолдрон.
  • Регистрационни файлове и софтуерни доказателства от иззетите сървъри на ЦРУ във Франкфурт, което предоставя физически и интелектуални доказателства, че ЦРУ е вкарало стотици хиляди гласове в машините за таблиране на Dominion.

Всички тези доказателства съществуват в момента. Тръмп има всичко. Неговата реч поставя официалната основа, която вече може да бъде цитирана от други служители (а именно в Министерството на финансите и Министерството на финансите, което управлява тайната служба на САЩ), за да оправдае собственото си започване на заповеди за допълнителни арести, полети за предаване и военни дейности, необходими за защита на Съединените американски щати срещу чужди врагове, които водят кибервойна срещу САЩ.

10 USC 394: Власти относно военните кибер операции

В случай, че се чудите дали американската армия при Тръмп наистина има разрешение да реагира на актове на кибервойна с координирани конвенционални военни действия, прочетете 10 USC, раздел 394. Подзаглавие A, част 1, глава 19, което е достъпно чрез uscode .house.gov :

(Удебелявам особено важните раздели):

§394. Органи, отнасящи се до военните кибер операции
(а) като цяло. - Министърът на отбраната разработва, подготвя и координира; подгответе всички въоръжени сили за целите на; и, когато е упълномощено по подходящ начин, да извършва военни кибер дейности или операции в киберпространството, включително тайни военни дейности или операции в киберпространството, за защита на Съединените щати и техните съюзници, включително в отговор на злонамерена кибер активност, извършена срещу Съединените щати или лице от САЩ от чужда сила.

(б) Утвърждаване на авторитет. - Конгресът потвърждава, че дейностите или операциите, посочени в подраздел (а), когато са надлежно разрешени, включват провеждането на военни дейности или операции в киберпространството, без военни действия (тъй като такъв термин се използва във военните сили Резолюция (Публично право 93–148; 50 USC 1541 и сл.)) Или в райони, в които не се водят военни действия, включително с цел подготовка на околната среда, информационни операции, защита на силите и възпиране на военните действия или антитерористични операции с участието на въоръжените сили на САЩ.

в) Тайни дейности или операции . - Тайната военна дейност или операция в киберпространството се счита за традиционна военна дейност за целите на раздел 503 (д) (2) от Закона за националната сигурност от 1947 г. (50 USC 3093 (д) (2)).

е) Определения. - В този раздел:

(1) Терминът „нелегална военна дейност или операция в киберпространството“ означава военна дейност или военна операция, извършена в киберпространството , или свързани подготвителни действия, упълномощени от президента или секретаря,

(А) е маркиран от, държан или проведен в тайна, когато намерението е дейността или операцията да не бъдат очевидни или публично признати ; и

(Б) трябва да се извърши-

(i) като част от план за военна операция, одобрен от президента или секретаря в очакване на военни действия или според указанията на президента или секретаря;

(ii) за възпиране, защита или защита срещу атаки или злонамерени кибер дейности срещу САЩ, информация, мрежи, системи, инсталации, съоръжения или други активи на Министерството на отбраната ; или

(iii) в подкрепа на свързаните с информацията възможности.

Тръмп обяви „обидни кибер операции“ само една седмица след подписването на изпълнителната му заповед от 12 септември 2018 г.

Докато размишлявате върху всички последици от това, обърнете внимание внимателно, че само 8 дни след като президентът Тръмп подписа своята изпълнителна заповед от 12 септември 2018 г., администрацията на Тръмп обяви започването на „нападателни кибер операции“ срещу чужди врагове. Това се съобщава от Washington Post , който обяснява: „Стратегията включва нова класифицирана президентска директива, която замества директива на администрацията на Обама ... Тя позволява на военните и други агенции да предприемат кибер операции, предназначени да защитят своите системи и критичните мрежи на нацията. ”

Какво би се считало за „обидни кибер операции?“ Кракен , разбира се. 305-и батальон за военно разузнаване.

Разбира се, само 8 дни по-рано президентът Тръмп определи инфраструктурата за избори като „критична инфраструктура“. Така че сега парчетата пасват. Кръгът е завършен. Кражбата на избори беше кибервойна срещу критична американска инфраструктура. Това разрешава всички видове дейности по националната сигурност, като например използване на подразделения на специалните сили на армията на САЩ за нахлуване в сървърната ферма на ЦРУ във Франкфурт, което се проведе малко след изборите.

Също така през 2018 г. президентът Тръмп разреши президентските меморандуми за националната сигурност (NSPM) № 13, обхващащи „нападателни кибер операции“. Ето списък на всички NSPM , но по-специално „нападателните кибер операции“ са тайна и не се показват публично.

Всъщност администрацията на Тръмп се бори да запази този документ скрит от Конгреса, като се има предвид, че през 2018 г. Камарата се управлява от Пелоси и други предателски действащи лица, които току-що са предприели кибератака през 2018 г. срещу инфраструктурата на изборите в САЩ, крадейки десетки места в Дома за да „спечели“ мнозинство в Камарата, от което Адам Шиф може да стартира своята схема за импийчмънт, за да се опита да отстрани Тръмп от властта.

Тръмп успя да попречи на Камарата да чете NSPM # 13 в продължение на 17 месеца, според Fifth Domain , който съобщава:

„На двупартийна основа някои от нас изпратиха писмо до администрацията на Тръмп с искане да споделят, поне с част от ръководството на комитетите по въоръжените служби, правилата за ангажиране за определени кибер непредвидени обстоятелства“, представител Mac Thornberry, R- Тексас, каза тогава. „Хората от Обама ни дадоха тази информация, хората от Тръмп я промениха, но после не искаха да ни я покажат.“

Това, което сега знаем, е, че Тръмп е планирал изборите през 2020 г. „капан“ на кибер войната през 2018 г. и че тези протоколи за реакция в кибервойната са били умишлено съхранявани от Конгреса възможно най-дълго, докато са били изготвени планове за улов на демократите в кражба следващите избори (изборите през 2020 г.).

Ще обсъдя това по-подробно в утрешната актуализация на ситуацията (4 декември), която ще бъде публикувана в канала HRR на Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Бъдете сигурни, това, което сега знаем с абсолютна сигурност, е, че Тръмп, Милър, Коен-Уатник и други ключови играчи са въвели инфраструктурата за кибервойна през 2018 г., която ще им позволи да разгърнат вътрешен военен отговор за арест, задържане и преследване на всички които са били съучастници в нападението срещу Америка.

С други думи, патриотите наистина отговарят. И те планираха всичко това от 2018 г. насам, като въведоха рамката за задействане на подходящите ресурси за национална сигурност, след като демократите се захванаха и се опитаха да откраднат изборите през 2020 г.

В този момент GITMO трябва да се доближи до пълния си капацитет , с много повече задържани на път. Предстоят масовите арести. Тръмп е начело и Демите, които знаят какво всъщност се случва, са извън ужаса. Те знаят, че са хванати. Някои ще бъдат обвинени в държавна измяна. Мнозина ще се изправят пред военни трибунали. Няколко вероятно ще бъдат екзекутирани, след като бъдат признати за виновни в държавна измяна.

И накрая, заключете и заредете, патриоти, защото Тръмп все още може да се нуждае от милион въоръжени патриоти, за да се появи в DC, тъй като критичните моменти на всичко това са публично обявени. Подгответе се за допълнителни инструкции от вашия главнокомандващ.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!