УЛТИМАТУМ!

Ето как репресират граждани, които отказват да си правят писи ар тест и да носят маска. Ето какви репресии и какъв садизъм и сатанизъм извършват в държавните инситуции, към хората, които защитават конституционите си права чл. 29.ал.2

 БРОД:

“Ако това правителство приеме предложението на министър Ангелов - да пратим цялото правителството заедно с НС там, където слънце не огрява.

Обявяваме се категорично против предложените мерки, които ще доведат до:

1/ Глад. Ако не сте забелязали, от март месец насам животът на българина стана още по-сложен и той е принуден да се лишава от много неща, включително вече е ограничен откъм хранителни продукти, за да успява да ОЦЕЛЕЕ. Не да живее, а да ОЦЕЛЕЕ. Абсурдно високите данъци, отчисления от заплати,  всякакви такси и таксички буквално изяждат доходите на населението, които и без това са най-ниските в ЕС! Най-бедни, най-гладни! Министър Ангелов обещава свиреп зимен глад.


2/ Мизерия - следствие на глада. Абсурдно е човек да очаква, че може да живее нормално, или дори прилично, при условие, че държавата му взима всичко - работата, възнаграждението за труда му, свободата да използва ресурсите си както сам прецени. Държавата ни отнема възможността да живеем и се опитва да ни накара да съществуваме на ръба на оцеляването. Факт. Доказа се още през пролетта. Който е успял някак да се справи тогава, сега вече няма да може, защото няма механизъм за това. МТСП няма да плаща помощи на милионите българи, които остават без препитание и реална подкрепа. Това предлага министър Ангелов - мерки тип “Спасявайте се както можете. Ние, които сме в администрацията, сме с подсигурени и увеличени заплати и оттам нататък другите не ни вълнуват истински”.


3/ Фалит на фирми. Хиляди представители на малък и среден бизнес фалираха през пролетта заради наложените мерки. Министър Ангелов предлага да доубие това, което е останало от дребния и среден бизнес, за да останат само “големите”, които се отчитат “където трябва” или директно изнасят оборотите си и печалбата в централите си (както се случва с големите вериги).


4/ Загуба на ипотекирани имоти. Министър Ангелов предлага стотици семейства да останат без дом, защото у нас така и не се случи практиката от ЕС за стопиране на вноските по кредити и замразяване на банковите плащания като цяло. Когато хората нямат средства, с които да покрият вноските си, знаете ли, г-н Ангелов, какво следва?!


5/ Официалното обявяване на кончината на образованието у нас. Министър Ангелов предлага всички деца да учат онлайн (нищо, че сега също голяма част от тях точно така “учат” и все повече имаме възможност да се “насладим” на неговата неефективност, която ни се натрапва). Онлайн ще ликвидираме и малкото останал потенциал в учениците да получават реални знания в истинска учебна среда, без да се разсейват, гледат паралелно филм, играят игри, облечени по пижами и мотаещи се, без каквато и да е мотивация, защото от пролетта знаят, че няма да им се пишат двойки и няма да търпят особени санкции заради това, че остават необразовани. Министър Ангелов предлага да си отгледаме едно цяло поколение пълни неграмотници. Защото ако присъствено децата все пак имат някакъв шанс за получаване на знания, умения и квалификация, с онлайн обучението този шанс клони към нулата. Видео с конференции врачей из США, которое набрало миллионы просмотров, было заблокировано Ютубом. Мое видео с этим отрывком также было заблокировано Ютубом. Благодарю за перевод канал SlovoTV. Спросите себя, почему запрещается мнение врачей и ученых, которые имеют большой опыт и опираются на научные исследования? Разве это не цензура? Мы должны осознать манипуляцию, чтобы увидеть правду. И мы не дадим разделить и стравить нас. Мы едины Доказано от пролетта. Децата пострадаха най-много и без това. Травмирането на детската психика е като ужасен експеримент за нашите деца. 


Министър Ангелов, не можете да изисквате от населението да спазват каквито и да било мерки, без да имате капацитет да се погрижите за хората. Наглостта Ви стига твърде високи нива. 


Настояваме!:


1/ Незабавно да оттеглите проектомерките, които посочихте днес на извънредния брифинг.


2/ Ако все пак решите да предприемате някакви мерки, погрижете се те да имат някакъв смисъл. Да затворите с лека ръка бизнеса, децата и родителите, означава само едно - или вие, в държавната администрация сте решили да гледате и обучавате децата ни, или пак вие, в държавната администрация, ще се откажете от сигурността на държавната заплата и осигуряване, за да бъдете всички солидарни с условията, в които се намираме. Да прокарвате безумни мерки под паравана на сигурността на всички хора заемащи държавни длъжности, е чиста проба дискриминация спрямо ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, които НЕ СА в администрацията.

Или за всички едно и също, или ни оставете на спокойствие да живеем живота си.


СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ! ВИРУСИ НЯМА! ПО ДОБРЕ ЗАБРАНЕТЕ 3 , 4 и 5 G системите за мобилни телекомуникациони връзки, защото имено те водят до влошаване на здравето на хората от 2000 г. та до сега. 24 часа в денонощието , 365 дни в годината нейонизиращата радиация убива имуната система, убива клетки, те се разлагат и отделят ТОКСИНИ. 

ЗАБРАНЕТЕ И ДА ПРЕЛИТАТ САМОЛЕТИ НАД ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, КОИТО ИЗИПВАТ СЪСВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ТОНОВЕ КОКТЕИЛ, ОТ БАРИЙ, СТРОНЦИ, АЛУМИНИЙ, ТОРИ, ЗАРИН!  БЪДЕТЕ БЪЛГАРИН , А НЕ ЕВРОАТЛАНИЧЕСКА МИСИРКА, МАРИОНЕТКА, КОКЯТО СЛУЖИ НА БИЛДЕНБЕР, ИЛЮМИНАТИ, МАСОНИ, или иначе казано ХАЗАРСКАТА МАФИЯ (ВАВИЛОНСКИ ТАЛМУДИСТИ)!


ОВРЕМЕ СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПРАВИТЕ И ПОСТАНОВЯВАТЕ, НЕ ПИПАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА, ЧЕ РЪЦЕТЕ ВИ ЩЕ СТРОШИМ!  

НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА, ЧЕ НА ЧАСТИ ЩЕ ВИ РАЗЧЛЕНИМ!

НЕ ИЗДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ НАРЕДБИ, ЧЕ В ОГЪН ЩЕ ИЗГОРИТЕ!

НЕ ПРЕДЛАГАЙТЕ ВАКСИНИ С ЧИП, ЧЕ ЩЕ ВИ ПРАТИМ В БЕЛЕНЕ ИЛИ В УРАНОВИТЕ МИНИ ПО ВАШ ИЗБОР!

МАХАЙТЕ СЕ НЕЗАБАВНО ОТ ВЛАСТТА И ВЛИЗАЙТЕ ДОБРОВОЛНО В ЗАТВОРА, ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ ТАМ ДЕ СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА!


подпис. ОЛИВЪР КРОМУЕЛ !


Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!