Ваксината е против ЖИВОТА, СВОБОДАТА И ВЯРАТА - изтекло видео от Пентагона с Бил Гейтс.





https://www.zdravjivot.org/12033/%D1%89%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B5%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/ Щайнер е знаел за това още през 1917г.  


това е оригиналното видео, което вече е изтрито от ютуб 

това е същото видео на руски с коментар, от изтрития вече канал правовед СССР 





 Важно - За тези от вас, които твърдят, че водещият не е Бил Гейтс. Мили хора, в началото още преди да излезне МАСОВО навсякъде информация, че клипа е фалшив, видеото се триеше на поразия. Какво се случи?! Много хора го видяха и започнаха да задават въпроси и да търсят отговорност.. И изведнъж КРАЙ.. Спряха да го премахват?! Трябва да разберете, че хората, които се опитваме да разобличим(тайния елит) са същите хора, които масово пуснаха инфо, че клипа е фейк. Преработили са цялото видео. Те могат всичко. Имат всички необходими средства и хора за да го постигнат. Просто не можеха да допуснат клипа да се приеме като реалност.. Изборът е ваш. Преценете сами. „Вирусът (който представлява и самата ваксина) ще имунизира срещу този ген VMAT2 (наричан още Божия ген) и резултатът ще е този, който показах – фанатикът ще бъде превърнат в нормален човек.“ Ако вие утре изявите на света, че вярвате в Исус Христос, те могат да сметнат това за "екстремен фундаментализъм" и да ви инжектират с "лекарството"... Споделете това видео с колкото се може повече хора ! Бъдете благословени !

а този лекър потвърждава,че COVID 19  е цифров серификат за следне и контрол на хората , через нано чип който се вкара със ваксина под предлог , че имало пандемия, вирус и всякави други глупости. 

това видео също показва какъв е мръсният им план да ви поробят, първо с маски, после с ваксина с чип, а през това време ви разполяват със свръх високите честото на телекомуникационите антени и базови станции от 3, 4 , и 5 то поколения (3, 4 и  5 G)

И си го набийте най - сетне в главите,че вируси не съществуват, а това са токсини от умрели клетки. 

И най- сетен запомнете,че всики заболяваня, са следстие на повишаване на вътрешното ви естествено електричесто. Вие сте електромагнитни същества, и причината за болестите ви са радиацията, която води до умиране на клетки, а те от своя страна, тъй като вече са мъртви са отвовни за тялото, те са токсични, и когато имунатата система е блокирана от свъръх високи честоти, тогава тези мърви клетки няма как да бъдат изведени от тялото, чрез секрети, урина изпръжнения и изпотяване, и остават вътре в тялото и отравят организма. При тези високи честоти дори кислородната молекула се разпада, и вече няма как да получите необходимия кислород, който дишате. 





Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!