Бойко Борисов влиза в затвора до живот без право на замяна

Бойко Борисов ще загуби поста си, след като Елена Йончева разкри бруталната истина!

Съдържание:
Краят на Бойко Борисов като премиер ще дойде съвсем скоро. Протестите не успяха да го свалят, но това направи Елена Йончева.

Аудиозаписът на Борисов е автентичен

Бруталните удари на евродепутатката срещу премиера следват един след друг. Тя изпълни заканата си да поиска европейска експертиза на скандалния аудиозапис с глас, приличащ на този на Борисов.
Анализът е бил направен от американската компания Beryl Audio Forensics Laboratory (BAFL) и е бил платен с лични на Йончева пари. Заключението на компанията е, че гласът в записа е на Бойко Борисов и няма никакъв монтаж.
Това изкарва на преден план брутален скандал, тъй като в записа българският премиер заплашва европейските си колеги с нецензурен език. Освен това заплашва да „изгори“ самата Елена Йончева.

Елена Йончева срещу Борисов
Елена Йончева може да вкара Бойко Борисов в затвора

Борисов влиза в затвора?

Бившата журналистка разкри пред Цветанка Ризова в „Лице в лице“, че в Европа се гледа много лошо на заплахи срещу човек от европарламента, независимо кой е той.
Това дори е подсъдимо и Йончева поясни, че със сигурност ще предостави анализа на белгийските полицаи, а самият запис вече е предоставен.
Всичко това значи, че Бойко Борисов не само ще бъде свален от премиерския пост, но може и да влезе в затвора, понеже европейските закони са много строги за подобни прояви.

Разследването на Европа срещу Борисов

Европейският парламет вече започна разследване срещу Борисов. Преди месец европейските социалисти и демократи изпратиха писмо, подписано от техния ръководител Ираче Гарсия, до Давид Сасоли – председател на ЕП. В него се съобщава за записа и съдействието на Европол, както и за лиспата на разследване в България, което изумява европейците.
По всичко личи, че Елена Йончева е напът да спечели войната с Бойко Борисов. Скоро и нейният имунитет може да падне, заради искането на българската прокуратура. Йончева подчерта по bTV, че това искане е било отправено след стартирането на разследването й по случая с къщата на Борисов в Барселона.
Вижте какво точно сподели в „Лице в лице“ Елена Йончева! Това видео може би слага началото на края на Бойко Борисов.
Аудиозапис с гласа на Бойко Борисов
"Американски експерти потвърдиха, че аудиозаписът с гласа на Бойко Борисов е #автентичен – гласът е на премиера Борисов и няма монтаж" – това обяви в предаването „Лице в лице“ евродепутатът Елена Йончева / Elena Yoncheva.„Бих искала да напомня, че в този запис мъжки глас използва обидни квалификации по адрес на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, говори цинично за европейските лидери и премиери, обяснява как използва институции в България, за да притиска бизнесмен и заплашва да изгори политически опонент“, коментира евродепутатът.Тя заяви, че ще предостави експертизата на белгийската полиция. Така са я посъветвали председателят на Европейския парламент Давид Сасоли и юристи.
Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в Петък, 24 юли 2020 г.

Довърши го! Елена Йончева „обезглави“ Бойко Борисов след скандалния запис

Бойко Борисов върви към падането си от власт все повече и повече. Скандалите при българския премиер следват един след друг, а Елена Йончева направо го довърши. Евродепутатката реагира остро на факта, че е спомената в скандалния аудиозапис, който излезе вчера и за който ви информирахме.
В него гласът, който прилича много на този на Борисов, казва, че ще изгори Елена Йончева и за да го направи, няма да пощади никого, дори и своите хора.
Очевидно е, че премиерът възприема като един от най-големите си врагове именно бившата журналистка. Тя обаче никога не му е оставала длъжна, не го направи и сега.
„Не знам дали ме е „поръчал“, но аз ще направя всичко възможно да разбера дали този запис е автентичен. Смятам да се обърна към европейски експерти, които да установят автентичността на записа.“, разкри Йончева за „Дневник“.
Тя явно няма да се спре, докато не докаже, че записът е напълно реален и трябва да доведе до незабавната оставка на Борисов. За целта ще ползва всичките възможности, които има като евродепутат, тъй като е ясно, че в България истината по-трудно може да бъде установена.

Елена Йончева срещу Бойко Борисов
Елена Йончева съсипва Бойко Борисов

Доказателствата на Йончева срещу Борисов

„Проблемите на Борисов с мен започнаха вследствие на моите разкрития за корупционните схеми на правителството. Все пак не забравяйте, че аз го осъдих за лъжа, това не се е случвало никъде на действащ премиер.“, казва още Елена Йончева.
Тя твърди, че е събрала изключително много доказателства срещу властта през последните години. В това число влизат злоупотреби със строежа на оградата на българо-турската граница, аферата „Ало Банов“, аферата „Кумгейт“ и аферата „Барселона“.
„Правя проучване на злоупотребите с пътищата в България. Има схема, при които голяма част от средствата се връщат в държавата, но за сметка на качеството.“, споделя още Йончева.
„Борисов възприема политиката като лост за разчистване на собствените си бизнес отношения. Ето защо след 13 години в ЕС все още сме най-бедната страна, защо имаме такова плачевно образование, здравеопазване, медийна свобода, пенсионна система.“, казва Елена Йончева.
Тя е сигнализирала всичко това в Европа и очаква отговор от антикорупционната група на ЕС. Съвсем скоро това трябва да се случи.
По думите й се разбира, че Бойко Борисов и екипът му от месеци са обект на разследване в Европа и скоро трябва да излязат наяве всички факти, довели до разследването.
Оставката на кабинета „Борисов“
Оставката на кабинета „Борисов“ e неизбежна. Именно затова в записа се чува, че Йончева трябва да изгори.Вече няма никакво съмнение,че Бойко Методиев Борисов скоро ще бъде арестуван и вкаран в затвора и ще лежи там докато е жив!

 Борисов е пътник!

Скандален разговор между Борисов и Мутафчийски: Искам 1000 болни на ден

Изтече скандален разговор между Мутафчийски и Борисов провел се на 20.07.2020 година!
Изпратен е от емайл kjpl@mail.bg
Публикуваме без редакторска намеса!
Борисов: Мутафчийски къде си !
Мутафчийски: Във ВМА .
Борисов: Ела бързо при мене!
след 30 мин  .
Борисов: Трябва да се измисли, формула за да може да затворим държавата! Тази формула трябва да прибере протестиращите.
Мутафчийски; Ще дам задача на щаба да мисли.
Борисов : Само строги мерки ще спаси кабинета да оцелее, иначе не можем да работим в нормална обстановка.
Мутафчийски : Какви да бъдат новите Строги мерки ?
Борисов : Да се въведе,вечерен час, затваряне на икономиката и кпп-та. Това ще ни помогне много за да удържим кабинета до март месец!
Мутафчийски : Добре, искащ да създадем условия на фраяираща пандемия!
Борисов: Да Правилно ми, четеш мисълта, искам 1000 болни на ден, за да стресна протестиращите!
Мутафчийски: Добре ще го направим!
Борисов: Искам до 5 август да има супер пик, на болни . Ако трябва аз ще се направя на болен но това го искам факт. Няма да се отърват толкова лесно от мене!!!!
Край на хронологията!
Молим всеки, който прочете да сподели! Готвие се огромна измама за да бъдат прибрани протестиращите!!!



Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!