Ето така се протестира!

Ето така се протестира! 
По цял свят протестират, срещу заговорът срещу човечеството covid 19, 5 G микровълновото оръжие за масово унищожение  и планът им да чипират принудително със  незаконен закон, цялото население на земята с ваксината с наночип на Бил Гейтс срещу измислената от тях "пандемия". 

БОРЕТЕ СЕ ЗА ЖИВОТА СИ!. 

НЕКА ДА ИЗЛЕЗЕМ НА БЕЗСРОЧЕН ПРОТЕСТ и денонощно да стоим по подобие на протеста 1996 - 1997 г.

 ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ ПЛАНЪТ ИМ ЗА НАЛАГАНЕ НА  НОВ ФАШИСТКИ -САТАНИНСКИ СВЕТОВЕН РЕЖИМ ЗА ПЪЛЕН КОНТРОЛ И ОТНЕМАНЕ НА ВСИЧКИТЕ НИ ПРАВА. 

БОРЕТЕ СЕ СРЕЩУ СЛУГИТЕ НА САТАНАТА - ГЕРБ, КОИТО ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ 

ПЪЛНА ДИКТАТУРА, КОЯТО Е ОПИСАНА В КНИГАТА НА ДЖОРДЖ ОРУЕЛ - 1984 ! 


 

А това е фашистката диктатура, която искат да наложат ,чрез измислената "пандемия" от тях!


..


закон за принудителна ваксинация с чипа на Бил Гейтс в САЩ вече го има от 01.05.2020 г. , а у нас е същия! Обърнете внимание на думата  МОБИЛНИ ЕКИПИ- става дума за уж лекари с полицаи и части на жандармерията, които ще извеждат от домовете хората принудително  ако не са ваксинирани с чип, и ще ги убиват така както са убити интелектуалци като ГЕО МИЛЕВ  по време на фашисткия режим, тази разлика, че сега убийствата се извършват и ще се извършват власт чрез интубиране, ако не свалим ГЕРБ от власт ! 

Вкарват се принудително здрави хора в болница, бие им се приспивателна инжекция завират им една тръба, пускат кислород под налягане и им пръскат белите дробове. После пишат ,че човека е "починал" от "covid 19"


 

ТОВА Е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО, БРАТЯ И СЕСТРИ!  И ТЕЗИ КОИТО СА НАРЕДИЛИ ТОВА И ТЕЗИ КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТ ТЕЗИ ЗАПОВЕДИ, ПОДЛЕЖАТ НА ТРИБУНАЛ И РАЗСТРЕЛ! ВДИГАЙТЕ СЕ НА ОРЪЖИЕ  И ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ НАЙ -  СЕТНЕ С ТЕЗИ ФАШИСТКИ - САТАНИНСКИ ИЗЧАДИЯ НАРЕЧЕНИ ГЕРБ! 
ВДИГАЙТЕ СЕ НА ОРЪЖИЕ , ЗАЩОТО ТУК ВЕЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ВАШИЯТ ЖИВОТ И ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ И ДЕЦАТА ВИ! ЗАЩИТЕТЕ ЖИВОТА СИ И ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ ВИ! НА ОРЪЖИЕ!


 
На кратко ще могат да ви извеждат от дома ви принудително ако имат информация, че сте носител на несъществуващия ковид и ще могат да ви ликвидират, после ще пише,че сте починал от корона вирус!  






Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!