ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНИЕ!


Бойци и командири от армията на светлината!😎 Всеки ден печелим малки победи, но ни трябва решително сражение в София, за да обърнем войната в наша полза. За да ни последва цяла България. На първо време трябва да постигнем следното:
1. Пълна и окончателна отмяна на карантината, независимо от това как е наречена "извънредно положение, обстановка и т.н."
2. Преки финансови обезщетения на всички 500,000 и повече безработни българи, загубили работата си между 13 март и 15 юни. И на всички предприемачи фалирали или вървящи към фалит заради карантината.
3. Отмяна на всички приети закони или поправки в закони направени в периода 13 март - 15 юни.
4. Пълна и безусловна забрана на 5G мрежата-убиец.
5. Пълна забрана на задължителните ваксинации. Проверка на всички ваксини в независими лаборатории за съдържанието им и проверка на въздействието им върху хората, преди да бъдат предлагани на желаещи доброволна ваксинация. Абсолютна забрана на ваксини създадени от фирми или институти финансирани или свързани с Бил Гейтс. Държавно искане за Международен съд за педофила и масов убиец Бил Гейтс.
6. Абсолютна забрана на поставянето на електронни чипове на хора и домашни животни.
7. Забрана, разтуряне и съд за всички тайни общества и организации като ротарианци, масони, илюминати, тамплиери и прозводните им.
8. Забрана, разтурване и изгонване от България на всички соросоидни НПО-та създадени и финансирани или ръководени от Сорос и подобни нему.
9. Конфискация на имотите и съд за Ахмед Доган, Делян Пеевски, Бойко Борисов, Цветан  Цветанов и други такива мутро-олигарси.
С постигането на това ще приключи първия етап на въстанието. След това при завземането на политическата власт ще градим Нова България. И помнете думите на апостол Павел: "...защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Когато това стигне 1000 споделяния, ще знам, че имам готова армия. И го отпечатайте и разпространете!😎 Изтегли документа.
За БългАрия!🇧🇬🇧🇬🇧🇬

За да разберете,че нямаме  време за губене, и опасността е реална  и живота на вас и близките ви е в опасност, моля вижте видеата! 

НЯМАМЕ ПРАВО ДА ГУБИМ! 

НА КАРТА СА ЗАЛОЖЕНИ ЖИВОТИТЕ НА НАС И ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАМЕ! 

ОБЕДИНЕТЕ СЕ ЗА ВСЕОБЩА БИТКА И ПО ВЪЗМОЖНОСТ ДА НЕ Е ПРЕД 

ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ТАМ СМЕ ОБГРАДЕНИ ОТ НЯКОЛКО 5 G АНТЕНИ , КОИТО, КАТО ЗНАЕТЕ СА ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ!

 В ИМЕТО НА ХРИСТОС И ЖИВОТА , НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПОБЕДИМ! С БОГА НАПРЕД БРАТЯ И СЕСТРИ!







https://blogopisezhrabur.blogspot.com/2020/05/blog-post_20.html?m=0

Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!