ТРЕВОГА! УБИВАТ НИ С 5 G! ВЕЧЕ СА ПУСНАТИ В ДЕЙСТВИЕ !


ДНЕС 20 май ПУСКАТ 5 G а голяма мощност и честота

Същата информация, но Артьом Тодоров си е направил труда да заснеме и такива идиоти, които монтират 5 G



Ето така 5 G спира притока на кислород и хората умират от задушаване!

Военен специалист разказва , как всяко електромагнитно излъчване, което e в диапазон от 20 до 300 GHz  убива клетките, и в крайна сметка и живото същество, което е било облъчено с такава радиация!



ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ НЕТА -- СПЕШНО! Мащабното стартиране на 5 G кули започва в света! Не мога да повярвам....
Брат ми работи като инженер в Министерството на комуникациите. Накратко, избухва голям скандал около 5 G кулите.
10 души вече са напуснали. 15 души стачкуваха, обвинявайки ръководителите на Министерството на съобщенията в планиране на масово убийство на населението. Персоналът на FSO патрулира в сградата. Достъпът стана много по-труден. Всички са информирани. Медиите крият решаваща информация, но скоро ще стане известна чрез социалните мрежи.
Разкри се, че докато цялата страна е заключена на 9 май, Министерството на съобщенията е направило заповед до Държавната комисия по радиочестотите (GCRH) да бъде готова да постави кулите на 5 G на диапазон на честотите от 40 до 60 Hz от 20 май 2020. г. Лично министър Шадаев присъства на голямата среща на 10. май. Тя продължи 6 часа. Накрая си викаха един на друг и почти влязоха в бой. В резултат на това членовете на GCRH Lastochkin и Maksimovich нервно напуснаха заседателната зала и започнаха да провеждат телефонни разговори. Псувни и словесни бой имаше по цялата улица Тверская. Ласточкин се опитваше да каже, че това е саботаж, самоубийство и хората ще умрат като мухи.
Но никой не ги слушаше. Братът казва, че на следващия ден инженерите са събрани и са получили заповед да подготвят кули 5 G в регионите. Инженерите имат изследователски доклади от страни, където са тествали 5 G. GCRF включва представители на всички агенции за сигурност (дори разузнаване). В Япония 5 G тестовете доведоха до висока смъртност през 2018. г. Това беше първата година, в която смъртността изпреварва плодородието. В Китай през януари 2019 г. 7 инженери изчезнаха при странни обстоятелства, работейки с 5 G. Техни колеги заявиха, че подготвят писмо до Организацията на обединените нации за вредата от тези технологии. И след пускането на 5 G изведнъж се появи коронавирус в Китай.
Оказва се, че при диапазон 60 Hz кислородът се преобразува в микровълнова фурна. Всеки, който влезе в зоната на кулата, ще изпита 5 G кислороден глад.
В диапазона 40-50 Hz високото налягане веднага се покачва под влиянието на електромагнитния импулс върху мозъчните неврони. Ще се усеща, че черепната кутия е на път да избухне. Не е напразно главният лекар на Централната клинична болница на Руската академия на науките присъства на спешното заседание на Държавната среща. Смъртните случаи на ден могат да надхвърлят смъртните случаи на covid 19 за два месеца. Това е ако кулите работят за 1 ден в този диапазон от честоти. И ако не ги изключат, страната ни ще се превърне в град на мъртвите.
Нещо повече, Русия все още не е преминала върха на COVID19. Високите диапазони от 5 G ще убият целия човешки имунитет. Честотата може да расте. Това наистина е саботаж от страна на чиновниците.
5 G кулите вече обхващат всеки голям град. Докато всички седяха на самоизолация, на същите кули беше монтирано ново оборудване, където стоят 4 G антени. През март-април мнозина се оплакаха от постоянни провали в интернет. Тези устройства са свързани с 5 G. Според Роскомнадзор в Русия има 327,125 кули. Това е много. Между 4 и 8 кули са достатъчни за добър интернет в голям град почти колкото Москва. А те са поне 1,000 Тоест вълните на 5 G ще получат абсолютно всички. През 2019 г. са тествани кулите в Башкортостан. Медиите писаха за масовата смърт на пчелите и птиците.
Говори се, че през март самолетът на министъра на съобщенията Максут Шадаев се е запалил в Ню Йорк. Имаше изтичаща информация, че Шадаев е летял за САЩ, където се е срещнал с Илон Мъск и други ръководители на големи технологични корпорации. Шадаев има подаръчен пакет от Microsoft в офиса си. Възможно е да е участвал в срещата на Бил Гейтс. Това не е само слух

Илон Мъск изстреля 60 сателита Starlink за глобалния интернет през май 2019. г. За 5 години се планира да бъдат изстреляни още 12,000 сателита, които да обхванат цялата планета За целта му трябват масивни 5 G устройства на Земята. Очевидно след 20 май ще има съвместен тест на сателитите на Мъск и 5 G кулите.
Но в 60 Hz смъртни случаи ще има повече, отколкото от коронавирус. Мнозина вече знаят, че ковидито е просто фалшиво, това е предварителна подготовка. Искаха всички да си стоят смирено вкъщи с. И през това време спешно са монтирани милиони кули по света. И тук в covid - статистиката казва, че по целия свят вече нямало смъртни случаи благодаря от възпаление на белите дробове - колкото и през предишните години. Ето я пандемията! Сега всички започват да разбират, че вирусът е само екран. Всички хора започнаха да го разбират . И следващата стъпка е включване на 5 G кулите! Тогава хората започват да падат като мухи, тогава всъщност ще са необходими хладилници за трупове.
Интересно е, че самият Шадаев няма да бъде на пускането на кули. Очевидно с Мишустин, Песков и други, които се предполага, че са хванати коронавирус, са избягали на безопасно място.
Зад всички събития не се вижда желанието на правителството и транснационалните корпорации да стъпят в бъдещето с добри намерения. Подготвя се радиационна война с помощта на 5 G кули, които са инсталирани без знанието на хората под предлог за телефонна и интернет комуникация. Изглежда, че сме тихичко, мълчаливо убити в поредната световна война, която ще е последната за нас. Защо да пускаме бомби, когато човек може да бъде " печен," като в микровълнова печка и да обвинява коронавирус. И всички материални ценности ще бъдат получени на целия враг на човешката раса. И хората по мащабите на световния концлагер ще изчезнат, а газови пещи не са нужни, микровълновата им по мащаба на земята ще замени... Обикновен фашизъм.
Не можеш да мълчиш за това! Трябва да крещиш за това! Брат ми и аз рискуваме живота си, за да ви дадем информация. Ако не кажеш на всички, скоро всички ще си тръгнем. Във всички градове кулите чакат. Рентгеновите снимки и радиацията са нищо в сравнение с 5 G. Елитът има своите подземни градове, в които да живеят. Препратете тази информация на другите. Трябва да действаме по този въпрос. Разпространете тази информация, отидете и протестирайте срещу кулите, поискайте преглед. Иначе ще е твърде късно.
А ето и мнението на Отеца по този въпрос:
Добавям го днес 18.05.20 г.
Пандемията нямаше ефект!
Хората си отиват, но много бавно!
За 5G властта очаква момента,
Хората ще започнат да умират- напускат мигновено!
Отец Абсолют
18.05.20 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Няма корона вирус, няма починали от covid 19 - ДОКАЗАНО Е!

Италия се събуди, палят 5 G кулите на смъртта

10 000 човека днес поискахме оставката на бандата ГЕРБ!